Fenerbahçe yönetiminde ilk çatlak: Metin Şen istifa etti. Ayrılık kararının detaylarını SÖZCÜ’ye anlatan Şen, Ali Koç başkanlığındaki yönetim olarak 3 Haziran 2018’de göreve geldiklerini belirterek, “Ortada bir başarısızlık varsa bunda katkısı olanların bir özeleştiri yapması gerektiğini savundum” dedi.
İlk istifa kararını kasım ayında aldığını belirten Şen “Ancak kötü günde istifa etmiş olmayayım, en azından ligi bitirelim diye bugünü bekledim. Ligin bittiğini görünce de istifamındoğru olduğuna inandım” ifadelerini kullandı.
ALİ KOÇ’A TEŞEKKÜR
Başkan Ali Koç’a teşekkür eden, diğer yöneticilerle hiçbir sorun yaşamadığını da dile getiren Şen, “Görevlerde bazen başarılı olunur bazen başarısız. Başarısızlıkta herkes kadar benim de payım var. Daha önce her zaman elini taşın altına koyanların, başarısızlık varsa da şapkasını önüne koymasını söyledim. Ben de şapkamı önüme koydum. Kendimce, her ne kadar arzu ettiğim payım olmasa da bir başarısızlık hissettim ve bundan dolayı kendime bir pay biçtim. Ondan dolayı istifa ettim” şeklinde konuştu.